ריר בצואה וריח משונה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/10/2014 | 21:54 | מאת: גילי

שלום שמי גילי, אני בת 17 בשבוע האחרון חוויתי שלשולים חריפים ומרובים בנוסף למתח בלתי מוסבר. עכשיו בפרק זמן של לילה אחד אני חווה עצירות מלווה בנפיחות וצואה שמכוסה בריר כמו כן הריר מופיע גם על נייר הטואלט והריר שנידף מהצואה הוא מוזר ולא ריח רגיל של צואה... מה יש לי? האם ניתן לטפל בזה ומה עליי לעשות? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה.

שלום יכול להיןת שמדובר בזיהום זמני וחולף. אם התופעה נמשכת מעל שבוע יש לפנות לרופא לבדיקה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת