שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/08/2014 | 17:02 | מאת: מודאג

שלום רב, כבר שלושה שבועות שאני מרגיש לסירוגין נפיחות/רגישות בבטן ימין עליונה מתחת לצלע כשהבטן ריקה או שעתים לאחר ארוחה, ביצעתי בדיקות דם כלליות וכימיה הכל יצא תקין ובגדר הנורמה,היום בבוקר ביקרתי אצל הרופא בדיקה פיזית תקינה אין סימן או עדות לנפיחות בבטן,המליץ על u.s בטן עליונה. בדרך כלל מצב בריאותי תקין ,בן 25, לפני כשנה ביצעתי בדיקת קולונסקופיה עכב עצירויות ושילשולים לסירגוין אבחנו תסמונת מעי רגיז ,כדי לשלול מחלות אחרות עשיתי גם בדיקות למחלות מין (הפטטיס ,hiv ) נכון לרגע זה סובל מעצירויות,גזים,רגישות קלה מתחת לצלע ימין.האם יכול להיות שזה תסמינים שקשורים למערכת העיכול?

היי תעשה אולטרה סאונד ואם הכל תקין תפסיק לדאוג ותתרחק מרופאים! דר דיין

08/09/2014 | 00:46 | מאת: לדר' דיין

גם אתה רופא, לא?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת