דלקת בצקום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/04/2014 | 15:48 | מאת: שיר

שלום רב, אני חיילת בשירות סדיר. לפני כ-9 חודשים החלו לי כאבים עזים בבטן ימנית תחתונה, צואה שחורה, כאבים בכתף ימין, שלשולים(לא קבועים), צואה דמית, כאבים מתגברים אחרי אכילה, ירידה במשקל..אני חושבת שציינתי את הרוב עשו לי תחילה אולטרסאונד שהראה שיש איזשהי דלקת ומשם חשדו שיש לי קרוהן. לאחר מכן עשו לי CT, הכל יצא תקין. אחר כך עשו לי קולונוסקופיה ויצא שיש לי דלקת בצקום. אני מרגישה שהרופאים קצת מתחמקים ממני והם אומרים לי שזה כלום ושזה יעבור. אפשר לדעת מהי המחלה הזאת? חיפשתי מידע ולא מצאתי..האם זה קרוהן? במשך כל הזמן הזה יש לי התקפים אבל לא חזקים כמו שהיו בהתחלה. הם שולחים אותי מרופא לרופא ואף אחד לא נותן לי מענה.

19/04/2014 | 15:51 | מאת: שיר

אני חייבת לציין שגם אחרי שהבדיקות הראו את זה, והיו לי כל התסמינים מסביב חוץ מהכאבי בטן הם אומרים לי שנתפסו לי השרירים. האם זה הגיוני?

שלום חסרים לי הרבה פרטים כדי להיות מסוגל לענות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת