גינקוזאן פרמאטון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/01/2006 | 21:13 | מאת: לייפלינס

מה ידוע לכם על התרופה הזאת? אני אחרי צבא ולקראת בחינה פסיכומטרית.. קצת קשה לי להתרכז ולזכור דברים במיוחד אחרי ששלוש שנים לא הפעלתי את המוח שלי.. וגם הרבה דברים גורמים להיסח דעת אצלי..האם תרופה הזאת משפרת גם זיכרון ואשכרה אני אזכור את המילים המעצבנות האלה יותר מהר?!?? וכמובן מה הם תופעות הלוואי?? מתי כדאי להתחיל לקחת את התרופה אם בכלל?? תודה

05/01/2006 | 02:03 | מאת: מתמצא

שלום לייפלינס, גינקוזאן הוא תכשיר המכיל תמצית של שני צמחי מרפא – גינקו בילובה וג'ינסנג קוריאני - אשר מייחסים להם יכולת למצות את המירב מתפקודים מנטליים וקוגניטיביים, העשויה להתבטא בשיפור בכושר הריכוז, בזיכרון ובעירנות. למרות ההבטחה שבתכשירים אלו המחקרים הקליניים שבחנו את תוצאות השימוש בהם, לא פעם, לא הצליחו להמחיש את התועלת שבשימוש בתכשירים. מבחינת תופעות לוואי - עלולה להיות נטייה מוגברת לדימום - אך זאת איננה שכיחה. בהצלחה.

05/01/2006 | 22:55 | מאת: מתמצא מה הכוונה?

סתם בלי סיבה אני אתחיל לדמם?!?! אז אם אתה אומר שזה לא שכיח אז זה לא נורא.. כלומר אפשר לנסות כאילו אין לי מה לאבד.. השאלה אם אני אתחיל לקחת חודש לפני אם זה מה שישנה??