האם פריזמה פחות משמינה מלוסטרל?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/12/2016 | 15:27 | מאת: רון

שלום מה ההבדל בין פריזמה (פרוזק) ללוסטרל? והאם פריזמה פחות משמינה מלוסטרל? אם היא אכן פחות משמינה, מה בכ"ז הייתרונות של לוסטרל? השאלה שלי מתייחסת בעיקר לטיפול בחרדה והתקפי פאניקה, אך כמובן גם לדכאון. תודה

30/12/2016 | 16:47 | מאת: מתמצא

שלום, מדובר בתרופות המשתייכות לאותה משפחת תרופות המכונה SSRIs התרופות דומות בהשפעותיהן אבל לא זהות ויש דגשים לכאן ולכאן וגם מרכיב אינדיבידואלי באופן כללי, פריזמה נוטה פחות לגרום לעליה במשקל מאשר לוסטראל