המלצה ליעול מחשש להתנגשות בין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/11/2016 | 08:00 | מאת: ציפי

אבא לוקח את התרופות האלה: בבוקר ללחץ דם גבוה -ואלסרטן אמלודיפין דיזותיאזיד בצהריים - אלפיקל לשתן ו מיקרופירין - לדילול הדם גלוקומין 850 לסוכר בלילה - לטורבה 40 מג לכולסטרול בלילה השאלה היא האם ניתן לצמצם משהו בתרופות נגד לחץ דם גבוה האם קיימת התנגשות בין התרופות האלה מה מומלץ לשפר ולעשות אבא בן 83 יש בעיה של כאבי רגליים ונפיחות

12/11/2016 | 11:10 | מאת: מתמצא

שלום ציפי, אין מניעה עקרונית מן השילוב אבל עצות על מטופל בן 83 עם שלל בעיות רפואיות מוטב שיתן רופא שמכיר באמת את נתוניו הרפואיים