אספירין קרדיו ,מיקרופירין, קרטיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/10/2016 | 20:24 | מאת: סקרן

היי, הרופא נתן לי מרשם למדללי דם acetylsalicylic acid 100 MG כשהייתי בבית המרקחת ראיתי שנתנו לי במקום זה מיקרופירין או קרטיה (וזה גם מה שהיה כתוב במרשם), שאלתי אם יש אספירין (כי זה שם שאני מכיר:) ) ונתנו לי אספירין קרדיו. האם מדובר באותה התרופה? האם יש עדיפות לאחת על גבי השניה?

04/11/2016 | 01:14 | מאת: מתמצא

שלום, מיקרופירין, קרטיה, טבעפירין ועוד הם שמות מסחריים לאספירין או acetylsalycilic acid

12/11/2016 | 11:13 | מאת: מתמצא

שלום לסקרן, כל השמות שנקבת מכילים אותה תרופה. יש גם שמות נוספים לאותה תרופה