כאבי בטן עזים ותרופה שתסייע.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/09/2016 | 18:32 | מאת: אביגיל

יש לי כאבי בטן עזים ומטרידים מזה תקופה (בעיקר בבטן התחתונה)והם לא תלויי מזון. עברתי אולטראסאונד , סי.טי ובדיקןת דם. דבר לא התגלה. אני לוקחת אומפרדקס וקולוטל אך אין להם השפעה. הכאבים דומים לכאבי מחזור קשים. האם אינצפלומד יכול לסייע או כל תרופה אחרת? הסבל עז.

16/09/2016 | 18:40 | מאת: מתמצא

שלום אביגיל, הרעיון לתת עצות באינטרנט למישהי המתלוננת על כאבי בטן עזים הוא רעיון לא מוצלח. כדאי להתייעץ עם רופאים אשר פרטי המקרה שלך מוכרים להם