מוקסיויוט פורטה 500 עם אלכוהול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

16/08/2016 | 17:21 | מאת: איתי

לצערי הרב חליתי היום..בדיוק יום לפני היום הולדת שלי הרופא רשם לי לקחת אנטיביוטיקה ל7 ימים (3 פעמים ביום) - מוקסיויט פורטה 500 מחר היום הולדת שלי וכבר תכננתי מסיבה עם חברים ...השלאה אם תהיה בעיה אם אשתה אלכוהול בזמן שאני בטיפול אנטיביוטי ניתן אולי לדחות את הטיפול האנטיביוטי כך שהתחיל אותו רק מחמישי בבוקר ? או שחשוב להתחיל אותו כבר מהיום אשמח מאוד לתשובה ותודה מראש

21/08/2016 | 07:00 | מאת: מתמצא

שלום איתי, טיפול אנטיביוטי לא כדאי לדחות. מוצא אלכוהול במידה עם מוקסיפן, האלכוהול, בדרכ, בכמות משמעותית, עלול לפעמים להפחית את יכולת הגוף להתמודד עם זיהומים.