אציקלו וי 200 שאלה לגבי זמני לקיחת כדור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

12/08/2016 | 16:53 | מאת: מ.

לקחתי את הכדור הראשון לפני חצי שעה. כתוב שצריך לקחת את הכדורים האלו חמש פעמים ביום. כלומר כל חמש שעות בערך. מה קורה בשעות הלילה, כשישנים? אפשר לקחת לפני השינה (כלומר אחרי שלוש שעות) ואחר כך אחרי השינה, כלומר אחרי שבע שעות? או שחובה לשים שעון ולקחת את הכדורים כל חמש שעות בול?

21/08/2016 | 07:09 | מאת: מתמצא

שלום מ, כללית, יש להשתדל להיות קרוב ככל האפשר לזמני הלקיחה המומלצים. יש טיפול חליפי הנקרא ואלטרקס שניתן לקחת 3 פעמים ביום או כל 8 שעות לא תמיד מאפשרים טיפול זה בשל כך שהוא יותר יקר