שילוב תוספי תזונה וארקוקסיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

08/08/2016 | 09:28 | מאת: Matan

שלום רב במסגרת אימונים בחדר הכושר אני משתמש בתוספי התזונה הבאים: כורכומין Zma(מגנזיום אבץ וb6) טריבולוס טרסטריס קריאטין ובטא אלנין האם ניתן לקחת ארקוקסיה90 פעמיים ביום למשך שבועיים(לטיפול בדלקת בחזה) יחד עם הללו? כמו כן תוך כמה שעות פגעה השפעת הכדור? תודה רבה

10/08/2016 | 21:33 | מאת: מתמצא

שלום מתן, ארקוקסיה נוטלים פעם ביום. המינון המירבי הוא כדור של 120 מג פעם ביום אין בעיה לשלב מגנזיום או אבץ וגם לא ויטמין B6 אין מידע לגבי התוספים האחרים כורכום פועל במנגנון דומה לארקוקסיה - עיכוב פעילות אנזים הנקרא ציקלואוקסיגנאז. יתכן שיש לו גם השפעות אחרות שטרם אופיינו. השילוב לא נבדק אבל אין בו הגיון תיאורטי, לפי מה שידוע כיום

18/08/2016 | 07:06 | מאת: Matan

קודם כל תודה על המענה, למיטב ידיעתך האם שילוב של הנל בדגש על ארקוקסיה עם סימלטה הוא מותר?