בנליסטה ללופוס עם מעורבות מפרקים מחיר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

12/07/2016 | 09:41 | מאת: אני

רציתי לדעת מה המחיר של בנליסטה לחולי לופוס? אני בכללית תודה.

16/07/2016 | 13:27 | מאת: מתמצא

שלום, זריקות בנליסטה נכללות בסל הבריאות לטיפול בחולי לופוס (SLE, זאבת) כשהמחלה פעילה ואיננה מגיבה במידה מספקת לטיפול בפלקווניל, אימורן או מטוטרקסט. אם התרופה ניתנה לפי כללי סל הבריאות העלות האמיתית של התרופה לא רלבנטית. העלות, בפועל, היא תיקרת התשלום למשפחה, משהו בסביבות 300 שח לחודש. יש קופות שגובות עבור רבעון (900 שח בערך שזה 300 שח x3 חודשים) בחודש הראשון ואינן גובות דבר בחודשיים לאחר מכן. הכי פשוט לברר בכללית ספציפית.