ריסוק כדור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

09/05/2016 | 09:34 | מאת: מוטי

לדר קרני שלום אני נוטל תרופות נגד חרדה ודיכאון מספר שנים ויש לומר שהטיפול עוזר אך לפני שנתיים התחלתי לסבול מכיב בתרסריון ללא קשר לחיידק הליקובקטר אשר לא נמצא בגופי בעכבות הכיב נטילת התרופה השפיעה מאוד על תחושות צרבת שריפה בוושט כאבי בטן וכו כנראה שכשהתרופה מגיעה לתרסריון ולאיזור המגורה נוצרת תגובה כזאת מעיקה החלטתי לנסות לכתוש את הכדור להוסיף אותו על מעדן ולבלוע יש שיפור בתחושות המעיקות השאלה האם מותר לכתוש בכלל עד שהכיב יחלים ואז אוכל לקחת את התרופה בצורתה הטבעית ?

14/05/2016 | 11:28 | מאת: מתמצא

שלום מוטי, אין תשובה גורפת. יש תשובה ספציפית לכדורים ספציפיים. תלוי מה אתה לוקח.