בוטורנס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/04/2016 | 08:20 | מאת: שני

שלום עקב כאבים בלתי נסבלים. דחפו לי במרפאת כאב מדבקות בוטורנס. אני כבר כמה חודשים עם המדבקות ולצערי אני תלויה בהם. הרופא אמר שבשימוש ערוך הבוטורנס מעלה את סף הכאב. ובאמת הפעם האחרונה שניסתי להגמל הבוטורנס הכאבי היו ברמות יותר נוראיות מלפני הבוטורנס. האם המצב הזה בלטי הפיך? אני חולת פיברומילאריגה. זה אומר שהבוטורנט מחמיר לי כל הזמן את המצב?

22/04/2016 | 12:12 | מאת: מתמצא

שלום שני, בוטראנס ותרופות דומות לה ממשפחת האופיאטים אינן תרופות מומלצות לטיפול בכאבים כתוצאה מפיברומיאלגיה לגבי גמילה מבוטראנס יש להתייעץ במרפאת כאב לגבי טיפול בפיברומיאלגיה מומלץ להתייעץ עם ראומטולוג חג שמח