נטילת תרופה לאלרגיה לפני בדיקת דם כוללת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/04/2016 | 20:02 | מאת: קארי

קיבלתי מרשם מרופא העור שלי לתרופה בשם אלרג'י קאר שזה סטיריזין ובמקביל קיבלתי הפניה לבידקת דם כוללת של ספיר דם סוכר תפקוד כבר וכו'... האם לחומר בתרופה הזאת עלולה להיות השפעה על פרמטרים בבדיקה והאם זה עלול לגרום לי להשמין ובכלל האם בטוח ליטול את התרופה הזאת לאלרגיה לפני בדיקת דם שהופניתי אליה... אני בת 29 תודה על תשובה מראש

22/04/2016 | 11:42 | מאת: מתמצא

שלום קארי, אין שום בעיה לקחת את התרופה. היא לא משמינה ולא משפיעה על בדיקות דם חג שמח