רוקסו 150

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/01/2016 | 12:46 | מאת: עידן

לום לפני כ 4 ימים התחלתי להרגיש לא טוב אתמול ביקרתי אצל הרופאה בו היא רצתה לשלוח אותי לצילום חזה מכיון שהיא שומעת חיחורים בריאות וכמראה התחלה של דלקת ריאות אך לא בטוח , העדפתי שלא לעבור צילום חזה מכיון שאני עובר מדי שנה סידרת צילומים ברגל משבר ישן וזה הרבה קרינה , הרופאה הביאה לי רוקסו 150 פעמים ביום למשך 5 ימים , היום בבוקר התחלתי להרגיש כאבים בבליעה אם זאת שבמשך כל ה 4 ימים אני משתעל הרבה , השאלה שלי היא האם האניטביוטיקה(רוקסו) עוזרת כנגד דלקת או התחלה של משו בגרון/ שקדים? תודה מראש

29/01/2016 | 18:35 | מאת: מתמצא

שלום עידן, במידה ומדובר בדלקת בדרכי הנשימה מחיידק, רוקסו צפוי לעזור.