מחפש מקבילה ישראלית לתרופה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/01/2016 | 15:47 | מאת: דודו

שלום, במהלך שהותי בארצות הברית כאשר הייתי מקורר הייתי קונה כדורים בשם NyQuil DayQuil מבית VICKS. התרופה מטפלת במספר סימפטומים של התקררות ועוזרת מאוד. (צירפתי תמונה עם החומרים הפעילים) הייתי שמח לדעת אם יש מקבילה ישראלית לתרופה? תודה! מרכיבי כדור היום: acetaminophen, dextromethorphan, phenylephrine מרכיבי כדור הלילה: Acetaminophen, Dextromethorphan HBr, Doxylamine succinate מצורפת תמונה של התרופה: http://i.imgur.com/Tw4fcZwl.jpg

25/01/2016 | 02:11 | מאת: מתמצא

שלום דודו, הרכבים דומים נמצאים בכדורים שונים דוגמת אקמול צינון ועוד. בכל בית מרקחת הרוקח יכול לסייע בידיך לבחור תרופה כזאת