וורמוקס אחרי 3 חודשים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/11/2015 | 11:03 | מאת: אמא

שלום רב, ביתי בת שתיים וחצי, לפני כ3 חודשים קיבלה וורמוקס, לאחר שראיתי תולעים בפי הטבעת שלה, אחרי שהתלוננה על כאב והיו לה סיוטים בלילה. היא קיבלה מנה, ולאחר 10 ימים מנה נוספת. לאחר כחודש, שוב החלה להתלונן על כאבים בטוסיק ובבטן, (הפעם גם על כאב בפות), אך לא עשיתי דבר, עד שלפני שבועיים ממש בכתה, וראיתי שוב תולעת בטוסיק. נתתי לה לפני שבועיים שוב את הוורמוקס ואז הסתכלתי על ההוראות וראיתי שרשום לתת לאחר שבועיים שוב (ולא 10 ימים), ואחר כך שוב לאחר 4 שבועות. נתתי את שתי המנות בהפרש של שבועיים, ורציתי לדעת אם לא יהיה מסוכן לתת לה את המנה הנוספת (השלישית) בעוד שבועיים על פי ההנחיות. שהרי רק לפני כ3 חודשים קיבלה 2 מנות. כמובן שהחלפתי את המצעים ועשיתי את כל ההוראות למניעה... אבל משום מה חזר לה. תודה.

27/11/2015 | 23:01 | מאת: מתמצא

שלום לאמא, יש דרכים שונות ומינונים שונים לטיפול בתולעים ובמיוחד בבעיה חוזרת. הכתובת לכך הוא הרופא/ה ולא העלון הרפואי חשוב להקפיד גם על הגיינה