גירוד בירך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

29/09/2015 | 13:18 | מאת: מושה

שלום וחג שמח אני בן66 חולה סכרת ומשתמש בין יתר התרופות בזריקת אינסולין ומזריק פעם רגל ימין פעם שמאל.לפני כשבועים לערך התחלתי להרגיש גירוד חזק בירך שמאל הווה אומר לא בכל הירך אלא מהברך ועד כמעט המפשעת לא חיצון אלא הגירוד הוא מאחורי הירך כשאני מתיישב עם מכנס קצר ובא במגע לא חשוב עם מה מתחיל לגרד חזק מאוד אני נרתע מלגרד לבל יהיו לי פצעים ואני מורח את הירך עם אלוורה גל.זה לא עוזר במיוחד וחוזר כמעט כל הזמן. האם יש איזשהו משחת עור לגירוד הזה. תודה

29/09/2015 | 16:22 | מאת: מתמצא

שלום משה, כדי לדעת במה מדובר יש לבדוק אותך. מציע לך להיבדק על ידי רופא/ת עור או אלרגולוג. ניתן לנסות להיעזר במקרים כאלה על ידי אנטי-היסטמין טופיקלי דוגמת פניסטיל אבל קיימות גם אפשרויות נוספות. יתכן צורך במשחת סטרואידים ויש גם לברר שאין זיהום מקומי על ידי פטרת וכו. במיוחד בשל הרקע של הסוכרת וזריקות האינסולין חשוב לברר מה הסיבה