פטריות בנרתיק חוזרות ונשנות...

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/09/2015 | 22:15 | מאת: מור

שלום, אחרי שאני סובלת כבר כמה שנים מפטריה קנדידה בנרתיק כל כמה חודשים, החלטתי לעשות לזה סוף.. אני לוקחת מדי כמה שבועות פלורג'ין בנרות כדי לשמור על איזון החומציות בנרתיק, אך שמעתי לאחרונה על כדורי פרוביוטיקה שמומלץ לקחת וייתכן ויעזור למנוע.. אפשר המלצות בנושא? האם פרוביוטיקה אכן יכול לעזור ואם כן אשמח לשמוע איזה סוג לקנות.. שמעתי על פרוביוטיקה לנשים של חברת לייף האם מומלץ?

21/09/2015 | 07:28 | מאת: מתמצא

שלום מור, מומלץ להתייעץ עם רופא/ת נשים לגבי מהות הבעייה ודרכי הפתרון המומלצות. שנה טובה וגמר חתימה טובה

21/09/2015 | 14:39 | מאת: עוד משהו

קוראים לו לקטל ואם אני לא טועה אפשר לרכוש אותו גם ללא מרשם ובכל מקרה כדאי להתייעץ גם עם הרופא/ה המטפל/ת