רמוטיב וחשיפה לשמש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

25/08/2015 | 17:23 | מאת: יולי

שלום! רשמו לי את התרופה רמוטיב לטיפול בדיכאון. נאמר לי שזו תרופה עדינה מאוד - ללא תופעות לוואי, למעט רגישות לשמש ולאור. אשמח לדעת מה הכוונה? ובכל מקרה, זה נשמע דווקא ממש רציני. אני נמצאת הרבה בחוץ ובשמש ולהימנע מחשיפה לשמש זה אומר לא לצאת החוצה? תודה ויום טוב!

28/08/2015 | 04:21 | מאת: מתמצא

שלום יולי, תגובה לחשיפה לשמש אפשרית במטופלים ברמוטיב. זה עלול לקרות לא בחשיפה מקרית מזדמנת לשמש אלא בחשיפה ניכרת לשמש והתופעה מאד לא שכיחה. בקיצור, יש להפעיל את השכל הישר ולהימנע מחשיפה מוגזמת