תוספת לארקוקסיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/08/2015 | 15:28 | מאת: שרון

שלום, מזה כמה ימים אני סובל מכאבים חזקים בצד הימני של הצוואר, וכתף ימין. הכאבים נובעים ככל הנראה משינויים בעמוד השדרה הצווארי שנצפו בצילום כבר לפני 4 שנים. רופאת המשפחה נתנה לי ארקוקסיה 90 מג. פעם ביום בבוקר. הכדור אולי מפחית קצת את הכאבים אבל עדיין יש כאבים חזקים, שמתגברים בשעות הלילה ומונעים ממני להרדם. האם אני יכול לקחת בנוסף כדורים "רגילים" כמו נורופן, או אולי ללכת לכוון של כדור שינה ? תודה מראש על התשובה שרון

19/08/2015 | 19:39 | מאת: מתמצא

שלום שרון, העצה הכי טובה שאני יכול לתת היא ללכת להיבדק עי רופא. כאבים שלא מגיבים מספיק לארקוקסיה ושלא נותנים לך לישון מצדיקים בדיקת רופא, בדיקות דם, צילום וכו