מינוקסידיל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

17/08/2015 | 12:02 | מאת: דורון

שלום לכולם, השתמשתי במינוקסידיל (קצף) מס' חודשים וקיבלתי תופעות לואי קשות (בעיקר בחילות וכאבי בטן). הפסקתי לפני שבועיים ועדיין אני סובל. למישהו יש מושג כמה זמן לוקח לגוף להתנקות?

22/08/2015 | 12:46 | מאת: מתמצא

שלום דורון, לאיזו בעיה רפואית, באיזה מינון ולכמה זמן נרשם הטיפול במינון סיביל ?

23/08/2015 | 15:42 | מאת: דורון

שלום, ראשית תודה על התשובה. השתמשתי בתכשיר רוגיין (מינוקסי) נגד נשירה במשך חודשיים וחצי (שמתי כמות די גדולה בכל שימוש (פעם-פעמיים ביום). עדיין סובל מתופעות הלואי (בעיקר בחילה) ואולי זה לא מהשימוש אלא משהו אחר אבל זה התחיל תוך כדי השימוש .