אספירין או פלביקס או אחר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/08/2015 | 16:31 | מאת: רותי

שלום רב, רציתי לדעת האם אספירין עושה את אותה עבודה כמו פלביקס, בגלל כאבי בקיבה הומלץ לי לעבור לפלביקס, הרבה רופאים טוענים שאשאר עם האספירין בשילוב לנטון, האם יש משהו אחר במקום האספירין? האם קרטיה היא תרופה שפחות גורמת לתופעות כאלה? או שיש משהו אחר? תודה רבה

15/08/2015 | 13:34 | מאת: מתמצא

שלום רותי, לא נאמרה מילה לגבי הרקע הרפואי והסיבה לנטילת האספירין

16/08/2015 | 19:46 | מאת: רותי

שלום רב, תודה על התשובה, אני נוטלת אספירין בגלל שלפני כשנה וחצי היו כאבים ברקה הומלץ לעשות MRI ואז ראו שיש נגע קטן בחומר הלבן, לא חשוד כתסחיפי, יתכן משני למיגרנה או למחלת כלי דם קטנים. תודה רבה.