דוקסלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/07/2015 | 11:24 | מאת: יעל

שלום, אני נוטלת דוקסלין בחודש וחצי האחרונים פעמיים ביום. הקפדתי לעמוד שתי דק לאחר לקיחת הכדור עם כוס מים. לא נאמר לי שאסור לשכב חצי שעה לאחר מכן. היו מספר פעמים (נעריך את זה כפעמיים בשבוע) שלאחר נטילת הכדור נשכבתי או לא ישבתי בצורה ישרה. בשבוע האחרון אני מרגישה בחילות וקצת קושי בנשימה כ 10-15 דק' לאחר לקיחת הכדור. האם יש קשר בין המקרים? תודה

23/07/2015 | 11:26 | מאת: יעל

אציין שזה נרגע לאחר כשעה פלוס

25/07/2015 | 11:29 | מאת: מתמצא

שלום יעל, אין צורך לעסוק בניחושים. אם את מרגישה לא טוב כדאי להיבדק. אבל יתכן מאד שמאז את מקפידה על דרך נטילת הדוקסילין התלונות פחתו מאד או אף נעלמו