נורופן ולוסק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/07/2015 | 06:58 | מאת: אלין

שלום לכאבי מחזור פעם בחודש אני לוקחת כמשכך כאבים נורופן, אך בגלל שיש לי גסטריטיס אני לוקחת גם לוסק באופן קבוע, שאלתי היא האם אפשר לקחת לוסק ונורפן במקביל באותו היום? ואם כן מה אמור להיות טווח השעות ביניהם? תודה מראש

24/07/2015 | 05:20 | מאת: מתמצא

שלום אלין, כללית אין צורך להפריד בין נורופן / איבופן / אדוויל / אדקס לבין לוסק / אומפרדקס / אומפראזול. אבל, בדרכ, מומלץ לקחת לוסק כחצי שעה לפני ארוחת הבוקר ונורופן עם האוכל או מיד לאחריו.