פרוזאק בסירופ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

18/07/2015 | 16:28 | מאת: אלה

שלום, הבן שלי, בן 12 על רצף PDD מקבל רספרדל בנוזל כבר 5 שנים. בזמן האחרון חלה נסיגה בהתפתחותו ותופעות של כפייתיות וחרדה גברו. החלטנו יחד עם הפסיכיאטר המטפל להוסיף פרוזק. הבעיה היא שהבן שלי לא מסוגל לבלוע כדורים. להעמיס כדורי פרוזק לסירופ במעבדה עולה 200 ש"ח מינימום לתקופה בין שבועיים לחודש, תלוי במינון. האם הייצרן של פרוזק מייצר אותו גם בנוזל ואם כן, איפה אפשר להשיג אותו בארץ? תודה

25/07/2015 | 11:53 | מאת: מתמצא

שלום אלה, בעולם הגדול קיים פרוזק = Fluoxetine גם כסירופ. לא ידוע לי שקים בארץ אבל כדאי להתעניין במיוחד בבתי מרקחת ובמיוחד בכאלו העוסקים ביבוא אישי של תרופות. יתכן שתצליחי לקבל מידע בפורומים העוסקים בתחום הנפש / פסיכיאטריה