האם אפשר להשתמש בכדור הנוביטרופן נגד הזעת יתר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

15/07/2015 | 16:48 | מאת: אלי

יש לי הזעת יתר כללית בגוף שלא נובעת ממחלה או מבעיות. רוב ההזעה היא בגלל לחץ נפשי וגוף שנמצא במתח מתמיד. ככה זה מאז הילדות וזה החמיר עם השנים לרמה שגם בחורף אני מזיע בכל הגוף והחלפת בגדים עוזרת מעט מאוד. האם אפשר להשתמש בכדור הנוביטרופן נגד הזעת יתר לטווח ממושך ? זה בטוח ? ראיתי שיש לו תופעות לוואי רבות: יובש בפה, באף ובגרון, עצירות, טישטוש ראיה, נמנום, הזעה פחותה, עצירת שתן. .. זה באמת פוגע בכל הדברים האלו?? בראיה??

16/07/2015 | 02:40 | מאת: מתמצא

שלום אלי, לא סיפרת אם אתה נוטל תרופות כלשהן. נוביטרופן לא מיועד לטיפול בהזעת יתר

16/07/2015 | 16:26 | מאת: אלי

אני לא נוטל תרופות כלשהן תופעת לוואי שלו זה הפחתה של הזעת היתר בגוף ולכך אני מכוון