פריזמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/06/2015 | 12:28 | מאת: עדי

שלום רב, אני אמורה להתחיל לקחת פריזמה (לטיפול בדיכאון). קראתי בעלון לצרכן של הפריזמה שצריך להיזהר כשלוקחים תרופות נוספות, ביניהן: תרופות נוגדות קרישת דם (מדללות דם), אנטיהיסטמינים מסויימים (כגון אסטמיזול, מיזולסטין). 1) אני לוקחת כל יום 2 כדורי אומגה 3 (כל אחד 850 מ"ג אומגה 3) ואני יודעת שאומגה 3 זה מדלל דם טבעי. האם יכולה להיות בעיה לקחת את הפריזמה במקביל לאומגה 3? מה הסכנה? 2) אני אמורה לקחת אריוס וקלארינז לטיפול באף סתום, האם האנטיהיסטמינים בתרופות האלה הם כן בסדר עם פריזמה? מה הסכנה בשילוב? תודה רבה מראש!

21/06/2015 | 07:15 | מאת: מתמצא

שלום עדי, לא צפויה בעייה מיוחדת לשלב פריזמה ואומגה 3 וגם עם האנטיהיסטמינים שציינת