גמילה קשה מויפאקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/06/2015 | 23:30 | מאת: א1

נטלתי ויפאקס במשך כ4 חודשים. בעיקר בגלל פיברומיאלגיה שהומלץ.שעוזר. היה שיפור . עם זאת הופיעה בעיית עצירות מטרידה עד שהרופאה אמרה שאעבור לכדור אחר איקסל מיידית. מסתבר שלא גמלה אותי נכון. ובמשך כארבעה ימים עברתי גהנום של סחרחורות עם בחילות והקאות. כשהגעת אליה ביקשה סלעחה כי לא ידעה שכך יהיה.. ואמרה שתעזור לי להיגמל עם 75מג במשך חמישה ימים ואחכ יום כן ויום לא במשך כעשרה ימים.מיד כבר שהופסק הכדור ... החלו שוב הסחרחורות והבחילות וכאבי הראש. מה עושים!? הרופאה טוענת שכךצריך להיות.. לחוצה.. רוצה לחזור לעבודה. בבקשה עיזרו לי. איך נגמלים נכון.

21/06/2015 | 07:10 | מאת: מתמצא

שלום א1, לויאפקס ואיקסל מנגנון לא זהה אבל דומה למדי. בדרכ , אפשר לעבור מויאפקס לאיקסל ברצף ללא הפסקה כלל.