תרופת ארטריל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

14/06/2015 | 20:15 | מאת: עדנה

שלום.אני בת 75. לפני כמה חדשים חלה הרעה משמעותית בכאבים בפרקים של אצבעות ידיים שלי והם התעקמו,הפרקים התנפחו בקצור גם לא יפה אסטתית וגם כואב לצערי.אמי ז'ל סבלה גם ואני מבינה שזה גנטי. אורטופד רשם לי שקיות ארטריל ומידע שמצאתי באינטרנט כותב שזה בעיקר לבעיות ברכיים. איני רוצה לקחת סתם תרופות. אודה על הסבר, מידע מרוקח מוסמך האם נכון לקחת תרופה זו לבעייתי,האם בכלל יעזור? יכול להיות שגורם לי קצת בחילה בלילה? תודה עדנה

16/06/2015 | 01:51 | מאת: מתמצא

שלום עדנה, מציע ללכת לאבחון על ידי ראומטולוג כדי להגדיר את טיב הבעייה באצבעות כפות הידיים. לאחר קביעת האבחנה יתאימו לך , כמידת האפשר, טיפול