שאלה לגביי רמוטיב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

10/05/2015 | 15:54 | מאת: אריק

שלום, קראתי באינטרנט על תסמונת הeversible cerebral vasoconstriction syndrome - התכווצות של כלי דם מוחיים, וקראתי שבין היתר תרופות ממשפחת הSSRI יכולות לגרום לזה, וגם "תרופות על בסיס צמחי" אני יודע שרמוטיב היא על בסיס צמחי, אך לא כתוב בעלון של רמוטיב את התופעת לוואי הזו. האם גם רמוטיב נכללת כגורם סיכון להתכווצות כלי דם מוחיים? תודה.

13/05/2015 | 01:41 | מאת: מתמצא

שלום אריק, אני מסופק לגבי האפשרות שהוכח קשר שימוש ברמוטיב לתסמונת שציינת