סיאליס בשילוב עם כדור הרגעה לכאבי גב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

12/05/2015 | 15:57 | מאת: גיא

לפני כשנה הייתי אדם בריא אך מאז תאונה שעשיתי הגוף סובל מכאבים שמשפיעים גם על הזקפה אני לוקח כדור נגד כאבים בגוף בשם זלידיאר. האם ניתן לשלב אותו על בסיס קבוע? תודה רבה

13/05/2015 | 01:33 | מאת: מתמצא

שלום דני, ניתן לשלב

05/10/2015 | 13:49 | מאת: אטו

האם מותר?

14/05/2015 | 23:57 | מאת: יואב בונד

גיא שלום, ישנן חלופות שאינן תרופות או כרוכות בשימוש בחומרים כימיים. בונד פורמולה הוא תכשיר מחומרים טבעיים בלבד אשר מייצר את אותו אפקט ומשפר את התפקוד והחוויה המינית ללא תופעות לוואי. כמובן שמומלץ להתייעץ עם מומחים על השילוב ששאלת לגביו אבל בונד בהחלט עושה את העבודה ומשפר את הזיקפה ואת התפקוד המיני בכלל