קומדין ואוגמנטין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

26/03/2015 | 13:57 | מאת: מיכאל

בבדיקת INR קבלתי תשובה של 6.4 כאשר אני בד"כ 2.5 אני מקבל אוגמנטין בגלל ד.ראות האם זה יתכן? האם יש צורך בטיפול נוגד מיידי.

27/03/2015 | 21:17 | מאת: מתמצא

שלום מיכאל, סביר שהיציאה של ה- INR מאיזון קשורה לדלקת הריאות ולאוגמנטין. בכל מקרה, בנסיבות כאלה, עם INR כל כך מוגבר, חשוב לפנות למוקד רפואי ואפילו לחדר מיון. יש לחזור על הבדיקה כדי לוודא שלא נפלה טעות. במצב של דילול דם מוגבר מהרצוי קיים סיכון מוגבר מוחשי לסיבוך של דימום. הדימום עלול להיות בכל מערכת - דרכי עיכול, שתן, חלל הפה, ריאות, מוח וכיוצא בזה. במוקדי רפואה ניתן להגיד סיוע דחוף לתיקון מצבים כאלה.