אלטרול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/03/2015 | 15:36 | מאת: תהל

מקבלת אלטרול 50 מ"ג לכאב נוירולוגי / עצבי האמת היא שזה עוזר השאלה האם אני יכולה להמשיך לקחת את האלטרול ללא הגבלת זמן זה כדור לחיים ? בת 46 בריאה בדרך כלל אשמח לתשובותכם האם לא נגרם נזק אחר עם כדור זה ?

27/03/2015 | 21:25 | מאת: מתמצא

שלום תהל, אלטרול היא תרופה שניתן להשתמש בה לתקופות ממושכות. התרופה עלולה לגרום למספר תופעות לוואי כמו ישנוניות, יובש בפה, נטייה לעלייה במשקל ועוד אבל, כאמור, אין מניעה משימוש ממושך לא מוגבל בזמן אם קיימת התוויה רפואית מתאימה.