אוקסר ודרלין-מדוע צריך את שניהם?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

21/03/2015 | 11:35 | מאת: שלמה

שלום. אני מטופל בקונטרולוק,ליריקה,פלאויקס וליפיטור. כולם גורמות לי עייפות ותשישות. אני לוקח גם דרלין ואוקסר-שניהם מורידות לחץ דם. מדוע אני צריך את שניהם? תודה שלמה

21/03/2015 | 12:32 | מאת: מתמצא

שלום שלמה, לעייפות ולתשישות סיבות שונות כמו מחלות, מחסור בויטמינים ותרופות שונות. לא כל התרופות גורמות לכך. לדוגמא, רשמת קונטרולוק שעייפות איננה תופעת לוואי שכיחה שלו. בפרטים שמסרת אין מידע לגבי הסיבות הרפואיות בעבורן אתה משתמש באוקסר ובדרלין.

23/03/2015 | 18:46 | מאת: שלמה

שלום. דרלין אני מקבל קבוע בגלל המיגרנה אבל הוא מוריד גם לחץ דם. אוקסר בגלל לחץ דם גבוה