ליפיטור 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

20/03/2015 | 02:54 | מאת: מיכל

אני לוקחת את הליפיטור המקורי של פפיזר בימים האחרונים יש לי כאבי שרירים. כרגע הבדיקות של הכולסטרול הן בנורמה 145 ldl .שאלה האם אפשר להפסיק ולעבור לתוסף טבעי כמו נוסטרול של אלטמן

20/03/2015 | 19:28 | מאת: מתמצא

שלום מיכל, סביר שכאבי השרירים קשורים לנטילת הליפיטור. LDL ברמה של 145 איננו בנורמה אבל יש להתייעץ עם הרופא שלך לגבי ערך המטרה הרצוי אצלך לפי הרקע הרפואי שלך. ניתן לשקול החלפת סטטין, או אמצעים אחרים דוגמת תוספת מגנזיום, קואנזים Q10 ונוספים