טיפות עיניים רסטיסא סrestisas

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

28/02/2015 | 14:20 | מאת: רמי

שלום ד"ר אני סובל מיובש בעיניים כבר שנתיים כל האמפולות של יוצרי הדמעות וכן השתלת פלאגים לא הועילו היובש פוגע באיכות חיי בצורה משמעותית ביותר לאחרונה הומלץ לי על ידי רופא עניים להשתמש בטיפול עיניים (אמפולות) בשם רסטיסאס תוצרת ארצות הבריאות מאחר ומחירן גבוה טרם רכשתי אותן הייתי מבקש לדעת מה השוני בין אמפולות אלה לבין טיפות אחרות תודה

28/02/2015 | 14:21 | מאת: רמי

צ"ל תוצרת ארצות הברית

28/02/2015 | 17:50 | מאת: מתמצא

שלום רמי, אני מניח שכוונתך לטיפות - Restasis המכילות את התרופה ציקלוספורין. טיפות אלה אינן דמעות מלאכותיות אלא תרופה בעלת יכולת אנטי-דלקתית הפועלת, במקרה זה, ברמה מקומית בעין. התרופה נכללת בסל הבריאות למצב הנקרא תסמונת Sjogren's - סוג של תהליך דלקתי הפוגע בייצור הדמעות עי בלוטות הדמעות. אותה תרופה, הנלקחות דרך הפה, משמשת גם לטיפול במצבים ובתסמונות אוטואימוניים, כולל במניעת דחיית שתל כמו בהשתלת כליות וכו.

20/04/2015 | 07:18 | מאת: רמי

שמי גם רמי גם אני סובל מהתופעה והייתי שמח להחליף מידע בנושא [email protected]