טרנדייט(לבטלול)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

28/02/2015 | 10:56 | מאת: י

היי רציתי לדעת האם ניתן לחצות כדור טרנדייט 100(לבטלול) של חברת ASPEN? אין פס חצייה על הכדור ורשום בהוראות לא לחצות

28/02/2015 | 17:55 | מאת: מתמצא

שלום, אין פס חציה וכתוב לא לחצות את הכדור. האם ניתן לחצות את הכדור ? פיזית ניתן. האם רצוי ? לא האם מומלץ ? לא הדברים ברורים ומדברים בעד עצמם אבל אף אחד לא ישלח אליך הביתה שוטר לראות אם חצית את הכדור או לא. הבחירה שלך. בהצלחה

28/02/2015 | 19:55 | מאת: י

מה הקשר לשוטר? אני רוצה לקחת 50 מ"ג כי 100 מ"ג חזק ולא ניתן להשיג של חברה אחרת בארץ....