שאלות בקשר למינון ושילוב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/02/2015 | 18:32 | מאת: עינב

שלום, א. איזה כמות של כורכום בטבליות כדאי לקחת לטיפול בדלקות מפרקים?? ב. האם אפשר לקחת בעת ובעונה אחת, באותו יום, כורכום (כיום אני לוקח פעמיים ביום טבליה של 1,000 מ"ג)+ 10 גר' גוז'י ברי + 1 רמוטיב 500 מ"ג פעם ביום ? ג. כמה ימים אפשר למרוח את משחת הטראומיל ? תודה על התשובה.

19/02/2015 | 00:26 | מאת: מתמצא

שלום עינב, א. אין מינון מוגדר לדלקת פרקים. המינון המומלץ עי היצרנים לטיפול הכורכום הוא , בדרכ, כדור פעם עד פעמיים ביום ב. השילוב לא נבדק כך שניתן רק לנחש. לא צפויה בעייה מיוחדת. ג. טראומיל ניתן למרוח למשך זמן בלתי מוגבל