התייעצות לגבי בי 12 וכדורי ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/01/2015 | 16:22 | מאת: רון

שלום רב אני בן 26 בריא בדרך כלל לאחרונה חזרו בדיקות דם שיגרתיות עם ברזל נמוך (19 במקום 70 שזה המינימום) וB-12 נמוך מהרגיל הרופא המליץ לי לקחת טבליות B12 וכדורי ברזל רציתי להתייעץ איזה כדורי ברזל הכי כדאי לקחת? הרוקחת בסופר פארם הביאה לי פריפול האם שי כדורים אחרים מומלצים? ( של סולגאר או לייפ?) כמו הבי 12 תודה והמשך יום מצויין!

26/01/2015 | 00:58 | מאת: מתמצא

שלום רון, צר לי אבל אתה שואל את השאלות הלא נכונות. השאלה החשובה שצריכה לעמוד על הפרק היא מדוע יש לך מחסור בברזל או בוויטמין B12. ואת זה צריך לברר.