למוג'ין - וקור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

22/01/2015 | 09:09 | מאת: רינה

שלום רב חצי שנה אני נוטלת למוג'ין, עכשיו 200 מל. בשבועיים האחורנים יש לי התקפי קור, עם ירידה ל-34 מעלות. הייתי אצל רופאת משפחה, עשיתי בדיקות דם לבלוטת תריס וברזל הכל יצא תקין. האחות שאלה אותי מה השתנה ואמרתי שהתחלתי למוג'ין והיא אמרה שיתכן שזה קשור לזה. רציתי לדעת אם יש קשר בין תרופה זו להתפקי קור תודה

26/01/2015 | 01:05 | מאת: מתמצא

שלום רינה, ספק אם מדידות חום של 34 הן מהימנות ואולי חשוב לתעד את זה במד חום בעל יכולת מדידה מהימנה בטווח זה.