דלקת לאחר החלפת קטטר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

21/11/2014 | 08:48 | מאת: דודו

שלום סבא שלי אם קטטר קבוע כבר שנתיים כל חודש שמחליפים לו קטטר יש לו דלקת חמורה והרופאה שלו ממש גרוע הבעיה שהוא לא נייד בגלל זה לא מחליפים רופא כל פעם הוא מקבל זינט וזה כבר לא עוזר מה האנטיביוטיקה הכי חזקה לריפוי הדלקת זה ממש סבל יש לו והרופאה רושמת כל הזמן אותו דבר היה מאושפז הביאו לו דרך הוריד וזה עזר אבל בלתי אפשרי כל חודש לאשפז אותו 5 ימים ישמח לתשובה מה האנטיביוטיקה הכי חזקה כדי שלא יסבול ואני ילך לרופאה וידרוש אותה

21/11/2014 | 11:53 | מאת: מתמצא

שלום דודו, הדאגה לסבא מובנת אבל למרבה הצער אין דרך לפתור אותה בפורום באינטרנט. במקרה כזה אין תחליף לרופא.