סיאליס יומי וכאבי חזה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/11/2014 | 09:45 | מאת: אסף

אני בן 37 ומזה 4 שנים נוטל סיאליס יומי. בשנה האחרונה היו לי פעמיים כאבי חזה, האקג היה תקין. ייתכן שהכאב נובע משימוש ממושך בכדור?

22/11/2014 | 13:21 | מאת: מתמצא

שלום אסף, את כאבי החזה יש לברר ללא קשר לסיאליס. סיאליס עלול לגרום לא-נוחות בבטן ולצרבת. אקג תקין לא שולל שיש בעיה בלב. חשוב לדעת את הרקע (גורמי סיכון כמו עישון, סוכרת, יתר לחץ-דם, כולסטרול, סיפור משפחתי ועוד) ולהתרשם מהתלונות כדי להעריך האם כדאי להמשיך לברר את מקור הכאבים בחזה.