בטרן או ארקוקסיה ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

13/11/2014 | 12:42 | מאת: שלמה א.

כאבים חזקים מאוד בגב תחתון בגלל פריצת דיסק ישנה.2 לוקח עשרה ימים ,betaren 100 לאחר ארוחה. האם עדיף לקחת ארקוקסיה ? האם לקחת omepradex 20 חצי שעה לפני הארוחה להגנה על מערכת העיכול ? תודה מראש .

13/11/2014 | 13:20 | מאת: מתמצא

שלום שלמה, הוראות לנטילת תרופות מקבלים מן הרופאים המטפלים. בכל אופן, כשתרופה אנטי-דלקתית אחת לא עוזרת לפעמים מעבר לתרופה אחרת, מאותה משפחה או ממשפחה אחרת, מביא להקלה. אין עדיפות ברורה לארקוקסיה על וולטרן / בטרן / אביטרן. תוספת אומפרדקס צפויה להקל תופעות לוואי בקיבה. לפעמים חוסר תגובה היא סיבה להמשיך לברר מה הרקע לכאבים