רסיטל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

07/10/2014 | 08:04 | מאת: חן

יש בעיה לקחת רסיטל 30 מ"ג בהריון?... זה יגרום לבעיות לעובר??....אני התחלתי טיפול לפני חצי שנה עקב חרדות והתקפי חרדה אחרי לידה ועכשיו בהריון שוב ,אני בת 25

31/10/2014 | 19:03 | מאת: מתמצא

שלום חן, כיום נוטים לאשר טיפול ע"י רסיטל ותרופות דומות אבל ההיתר לא גורף ויש התייחסות גם למינון וגם לתרופה הספציפית מהמשפחה. עם רסיטל, בדרך כלל, אין בעיה. כדאי להתייעץ, באופן מסודר, עם רופא הנשים או מרכז לייעוץ טרטולוגי (השפעה לא רצויה של גורמים חיצוניים כמו תרופות על ההריון והעובר)