מינון אטופן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

23/08/2014 | 07:38 | מאת: רן

אורטופד כף רגל נתן לי לטיפול בדרבן אטופן 600 לקחת 3 שבועות פעם ביום. קיבלתי בקופה תחליףetod0lac er 600, כי טענו שהיצרן לא מספק להם אטופן. 1) האם הכדור זהה? 2) אני לא חסיד כדורים,וגם הכדור לא עושה לי כ"כ טוב במערכת העיכול, ונראה לי שהתקופה מדי ארוכה, האם ניתן לקצר ולכמה ימים? מה בד"כ כמות הימים שיש לקחת בדלקת?- בעבר לכאבי גב מאורטופד (אחר) הייתי מקבל ל-10 ימים.אז האם ניתן להסתפק בעניין הדורבן ל-10 הימים או לכל היותר 14 יום?

30/08/2014 | 02:25 | מאת: מתמצא

שלום רן, היחיד שיודע להעריך מה, באמת, יש לך ולמה אתה זקוק הוא הרופא שבדק אותך