צפוויט פורטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

03/08/2014 | 23:14 | מאת: חן

לאחר כשבוע של כאבים באשכים פניתי לרופא שרק מבדיקה שטחית קבע שיש לי דלקת ונתן לי מרשם לכדורים הנל. המינון הוא 4 כדורים כל 6 שעות. שאלתי היא: א. האם הכדורים האלו אכן יעילים? ב. 6 שעות הוא טווח גדול של זמן, האם אני צריך גם להתעורר באמצע הלילה כדי ליטול את התרופה? ג. האם זו האפשרות היחידה לטיפול?

03/08/2014 | 23:58 | מאת: מתמצא

שלום חן, מה יתכן שיש לך יכול להתרשם רק מי שבודק אותך. צפוויט פורטה היא אנטיביוטיקה אותה נוטלים כל 6 שעות. תמצא סידור שזה ישפיע כמה שפחות על שנת הלילה שלך. ניתן לקחת ממש לפני השינה ולקחת שוב מיד כשקמים. זאת בהנחה, כמובן, שלא ישנים 12 שעות בלילה....