avorel 0.25

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

31/07/2014 | 15:19 | מאת: אילנה

שלום רב אני משתמשת תקופה ארוכה ב-avorel 0.25 עקב הוצאת רחם. לחרונה נאמר לי כי התרופה במינון 0.25 לא מיוצרת יותר והוצא לי להשתמש ב-0.50 דבר שאינני מעוניינת. האם יש אמת בדבר ומה אפשר לעשות? תודה

02/08/2014 | 18:52 | מאת: מתמצא

שלום אילנה, מתן תרופה וקביעת מינון תרופה ומשך המתן של התרופה הם נושאים שבאחריות הרופאים המטפלים. לא כל מי שעברה כריתת רחם זקוקה לתחליף הורמונאלי כמו אבורל וגם אם כן לא בהכרח לאורך זמן. לפעמים, יתכנו גם סיבות רפואיות מדוע לא לתת תחליף הורמונאלי. אם צריך, יש פתרון לכל.