שילוב של Stilnox עם 'תרופה' הומאופטית ונרבן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

30/07/2014 | 22:51 | מאת: תמי על

שלומות למתמצא. מה שלומך בימים נוראיים אלה? העובדה שלא פניתי אליך בשאלה זה זמן רב לא מעידה בהכרח על בריאות רבה במיוחד.... אלא רק על מחסור חמור בזמן (לשבת ולנסח וכתוב שאלה בפורום), פולנייה.... הפעם, על הפרק- מבוגר שאיבד את היכולת לישון. זה התחיל במילואים תובעניים- מחסור חמור בשינה במשך כשבוע, אחר כך נסיעה לצד השני של העולם למשך כשבוע, ובעקבות כך, עייפות רבה מאד, יחד עם מנגנון ביולוגי שהשתבש, מעין ג'ט לג ארוך. אחר כך באו ימים רבים של חוסר יכולת להירדם, או הירדמות קצרה והתעוררות מוחלטת לאחריה. הדבר בא עם לחץ גדול מאד "מה יהיה אם לא אשן בכלל?", היה נסיון לטיפול בכדורי שינה- ללא הצלחה, קלונקס- גם לא עשה את העבודה, יוגה, אפילו מלטונין, למרות שהנ"ל עוד לא בן 50. הלחץ הפך לחרדה ופחד מכל מה שקשור בשינה (החדר, שעות הערב וכד'). אם יש הירדמות, באה לאחריה התעוררות מבוהלת עם דפיקות לב והיסטרייה, כעס גדול, זעם, תחושת תסכול וחוסר הצלחה. היה טיפול במעבדת שינה תוך כדי נסיון "להרעבה" שלא הצליח. הנ"ל הצליח לתפקד במשך כשבוע שסך כל שעות השינה שלו לפי רישום שערך עמד על 8.... הוא בחור חזק שרץ מרתון, בריא בדרך כלל, חכם באופו מיוחד, ואומר שהבעייה שלו, זה שהוא לא יודע להירגע... נכון להיום, יש נסיון בכדור חדש- Stilnox , אולם במקביל התחיל טיפול הומאופטי שכולל טיפות כל שהן וכדור בשם נרבן. האם יש בעייה בשילוב? אם חשוב השם של הרמדי ההומאופטי- אברר ואעדכן מחר. ארוך, אבל מרתק.... לא? :)

31/07/2014 | 01:57 | מאת: מתמצא

שלום תמי על, לכל הפחות בצפון שקט יחסית, אבל אפשר להביא לשם דאגות מן הדרום ומכל קצוות העולם.... אין מניעה בשילוב בין סטילנוקס לנרבן דרגה. יתכן שבמקום לנסות לטפל בשינה יש מקום לטפל בחרדה ועל ידי כך תתאפשר שינה